Art4Print

Print na metal

Print na metal

Već od 162.50kn

Obriši

Alubond

Čvrsta aluminijska podloga s temeljnim premazom od platinasto bijelog emajla. Fotografija je prikazana u svojem najprirodnijem obliku te ne postoji potreba za dodatnim slojem stakla ili plastike, a ipak je zaštićena od vanjskih elemenata. Uvjeti kao što su vlažnost zraka ili visoke temperature nemaju gotovo nikakav učinak na Vaš direktni tisak na aluminijskoj podlozi, bez obzira na to nalazi li se fotografija u kupaonici, kuhinji ili na terasi. Čvrsti kompozitni materijal štiti od izobličenja, dok UV tehnologija tiska sprječava blijeđenje boja.

 

Brušeni alubond

Naš najsuvremeniji ispis u 6 boja stvara mat površinu bez refleksije. U našem direktnom tisku na brušenom aluminiju bijeli dijelovi slike se ne ispisuju, tako da površina brušenog aluminija dolazi do izražaja. Također to je vrlo vidljivo u ostalim svijetlim područjima slike, dajući fotografiji ukupan metalni sjaj. Čvrsti kompozitni materijal štiti od izobličenja, dok UV tehnologija tiska sprječava blijeđenje boja.

 

Radi najbolje kvalitete izrade, fotografija bi trebala biti minimalno 1000 piksela širine i 200 kilobyta veličina datoteke.

Slikoviti prikaz dimenzija